More


  Decebal a luat cupa!

  - Advertisement -

  cupa2

  Luceafărul Decebal a câștigat în premieră Cupa României la nivel județean. Echipa antrenată de cuplul Iuhas-Popa a reușit să ducă trofeul în micuța localitate aflată la doar 10 km de Satu Mare după o finală decisă la loviturile de departajare. O finală în care Luceafărul a reușit să încurce socotelile campionilor de la Unirea și să le fure al doilea trofeu al sezonului chiar în fața propriilor suporteri.

  cupa3

  Finala jucată la Tășnad în fața a peste 400 de spectatori a stat sub semnul echilibrului, ambele echipe având pe rând șansa desprinderii. Luceafărul a ratat primele ocazii prin Godje min 2 și Bob min. 8 apoi Cadar în două rânduri l-a încercat pe portarul oaspeților cu execuții din afara careului.

  cupa1

  Partea a doua a fost plictisitoare și doar ultimele zece minute au mai salvat spectacolul…Portarul Cherecheș a avut o intervenie salvatoare în minutul 82 la lovitura de cap din 4m a lui Bob, în vreme ce la ultima fază golgheterul gazdelor , Gabi Cadar, trimite o torpilă de la 18 m dar Olaru scoate de sub bară. Se intră în prelungiri și oarecum surprinzător meciul capătă mai mult ritm…Gazdele cer un penalty la o fază în care Panc a solicitat chiar și îngrijiri medicale. Cadar din lovitură liberă indirectă de la 14 m trimite în zid în vreme ce Godje nu găsește nici el ținta din lovitură liberă de la 17m și se ajunge la lovituri de departajare.

  cupa
  Silaghi deschide scorul pentru Unirea dar Cireap egalează cu o execuție sigură în stânga lui Cherecheș.

  Golgheterul Cadar trimite slab și Olaru reține. Rămâne 1-1. Pintye nu-i dă nicio șansă lui Cherecheș şi Decebal e în avantaj. Urmează căpitanul gazdelor, Schnellenperger. Omul care a alergat poate cel mai mult în finală nu găsește ținta și trimite peste poartă. Cei de la AJF încep să lipească numele Decebal pe trofeu și pe diplome…Doar că și celălalt căpitan, Mandi, ratează și renasc speranțele în tabăra tășnădenilor. Panc egalează, 2-2. Godje face 3-2 pentru Luceafărul. Bolba înscrie pentru 3-3 și totul se decide la execuția lui Marius Toma. Fundașul celor de la Decebal trage cu sete în vinclu . Nicio șansă pentru Cherecheș și Luceafărul câștigă trofeul…

  Urmează festivitatea de premiere. Fair play din partea gazdelor care aplaudă învingătoarea. Iar Unirea începe să se gândească deja la barajul pentru liga a 3-a cu Gâlgău.

  Veteranul gazdelor , Marius Bălău, alături de căpitanul Schnellenperger și portarul Cherecheș a fost printre remarcații meciului în vreme ce la oaspeți, Bob, Mandi, Toma și bineînțeles portarul Olaru au ieșit în evidență…

  ”Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Asta este, am pierdut acest trofeu dar când ești învins la loviturile de departajare atunci putem vorbi și de lipsă de șansă. Sper să ne refacem fizic până la meciul tur de baraj. Căci obiectivul nostru principal e acela de a promova în liga a 3-a” a spus la final antrenorul gazdelor, Marius Botan.

  ”O echipă mică iată că reușește o performanță deosebită. Sunt foarte bucuros și le mulțumesc antrenorilor , jucătorilor și oamenilor din jurul echipei pentru aceste clipe. Din cele 12 echipe din elite 3 au reprezentat orașe, 8 centre de comună și doar noi o mică localitate…Pentru noi această cupă înseamnă mult. Mulțumim primăriei Vetiș pentru că ne susține acest proiect pe care vrem clar să îl dezvoltăm pe viitor” a declarat Daniel Codrea, viceprimarul comunei Vetiș și omul care de cinci ani e în spatele echipei din Decebal.

  Înregistrarea finalei va fi difuzată luni seara de la ora 20.45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  UNIREA- Cherecheș- Holczberger, Bălău, Hodaș, Moș- Ballai, Schnellenperger, Bolba, Maxim, -Cadar, Silaghi. Au mai intrat Panc și Mașlinca.

  Luceafărul- Olaru- Pintye, Mandi, Toma, Pura- David, Cireap, Godje, Gulya- Pop P., Bob. Au mai intrat Petric și Fechete.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img