More


  Echipa MULTITOUCHCNME, argint la INFOMATRIX 2017

  - Advertisement -

  EMINESCU

  Echipa MULTITOUCHCNME a Colegiului Național Mihai Eminescu a obținut medalia de argint la concursul internațional de proiecte pe calculator INFOMATRIX 2017, ce s-a desfășurat recent la București.

  Elevul Szollosi Thomas, susținut de profesorii Georgeta Cozma și Ioan Pop, precum și asistenții David Gabor și Claudia Pop, a obținut acest rezultat la secțiunea Computer Art, cu proiectul Rechargeable Future – Electra Volta, în cadrul unui concurs la care au fost înscrise aproape 600 de proiecte din 45 de țări de pe toate continentele.

  De asemenea, în cadrul concursului internațional de proiecte interdisciplinare „International LumaStarT 2017”, organizat de Luma Centre Finland în colaborare cu Universitatea din Helsinki, pe teme de proiecte inter și transdisciplinare, Echipa Multitouchcnme a participat cu 7 proiecte transdisciplinare, la patru categorii.

  În competiție au fost înscrise peste 800 de proiecte din 37 de țări. Dintre acestea, juriul a selectat 10 proiecte, pentru a fi nominalizate pentru premii și diplome de onoare. Între acestea se află și proiectul FLIGHT/ AVIATION al Echipei Multitouchcnme, o pagină web gândită ca rersursă educațională.

  Echipa de proiect
  Pagina web – Patrik Mihalca, clasa a IX-a A
  Profesori coordonatori: Georgeta Cozma, coordonator Echipa Multitouchcnme, și prof. Nicoleta Cherecheș.
  Asistenți tehnici: Mihai Olariu (IXA); Codruț Erdei, Anton Caia (XIB).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img