Energy Cycling Maraton, pe 16 iunieenergy

Pe data de 16 iunie, în cadrul complexului Satu Mare Shopping Plaza, la Energy Kardio Club, va avea loc un mult-așteptat eveniment pentru toți iubitorii de sport și cycling: ENERGY CYCLING MARATON.

Din bătrâni se spune că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos, iar sănătatea corpului stă într-o mare măsură, pe lângă alți factori cum ar fi o alimentație corespunzătoare, în practicarea sportului, a mișcării. Toți specialiștii – de la medici, la psihologi, nutriționiști și antrenori de sport – fac front comun, unanim, când vine vorba despre pledarea pentru mișcare.

Sub motto-ul “Motivație. Inspirație. Distracție” se vor desfășura 4 ore de mișcare, cu multă voie bună, sub coordonarea a 3 instructori de cycling pe data de 16 iunie la Energy Kardio Club. Vor fi puse la dispoziția participanților 20 de biciclete performante. Totul se va petrece în acompaniamentul unor melodii motivante, care să stimuleze sportivii și să creeze o atmosferă extraordinară. Vor fi acordate premii, iar pe cei înscriși îi așteaptă și alte surprize.

“Înscrie- te la maraton și vino să vezi cât de simplu și eficient este să faci mișcare alături de noi!” – transmit organizatorii pe pagina de eveniment de pe Facebook.

O informație importantă este aceea că maratonul se va ține pe terasă, în aer liber.

Înscrierile se fac la recepția Energy Kardio Club din cadrul Satu Mare Shopping Plaza, iar tariful este de 10 lei/ oră. Cei din organizare recomandă mobilizarea rapidă a tuturor pasionaților de mișcare, deoarece locurile sunt limitate.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts