Final dramatic în play-out!FC Botoșani s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Pandurii, scor 2-1, iar gorjenii au retrogradat. Gaz Metan și ACS Poli au încheiat la egalitate, scor 2-2, iar timișorenii vor juca meci de baraj cu UTA “Bătrâna Doamnă”. FC Voluntari a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, 0-1, iar echipa antrenată de Dan Alexa s-a salvat de la retrogradare!

Pandurii era singura care depindea doar de ea însăși, dar echipa antrenată de Flavius Stoican a pierdut dramatic duelul cu FC Botoșani, 1-2. Moldovenii au înscris prin Golofca în minutul 88, gorjenii au egalat în primul minut de prelungire, însă Fulop a îngropat Pandurii cu golul din minutul 90+5.

Chiajna s-a impus la Pitești, 1-0 contra lui FC Voluntari, grație golului marcat de Grădinaru în minutul 6, în timp ce ACS Poli a revenit de la 2-0 pentru a prinde locul de baraj, 2-2 rezultat final la Mediaș.

Deși au terminat campionatul la egalitate, ACS Poli a fost avantajată de faptul că a intrat în play-out cu număr par de puncte, iar Pandurii impar și le-a fost rotunjit în sus numărul de puncte.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts