More


  Halep poate fi la finalul săptămânii viitoare noul număr 1 WTA

  - Advertisement -

  Halep nr 1

  Turneul de la Eastbourne ce se va desfășura în perioada 26 iunie – 1 iulie se anunţă a fi un adevărat festin al sportului alb. Halep vede în această competiţie o repetiţie generală pentru Wimbledon, însă miza e mult mai mare: se joacă pentru fotoliul de lider WTA pe masă.

  Turneul de la Eastbourne, transmis în direct de Digi Sport în perioada 26 iunie – 1 iulie se anunţă a fi un adevărat festin al sportului alb. Halep vede în această competiţie o repetiţie generală pentru Wimbledon, însă miza e mult mai mare: se joacă pentru fotoliul de lider WTA pe masă.

  Cele două sportive vor fi cap de serie numărul 1 şi 2, astfel că nu se pot întâlni decât în finală.

  De notat şi faptul că sportiva din Cehia, Karolina Pliskova, este aproape de cele două sportive în clasament, însă la Eastbourne nu se pune problema ă le depăşească. Pliskova are de apărat finala din 2016, pierdută în faţa Dominikăi Cibulkova, scor 5-7, 3-6. Cum Halep şi Kerber nu au participat anul trecut la competiţie, ele nu au puncte de apărat. Drept urmare, Karolina nu poate să “sară” peste adversare în clasament, independent de ce se întâmplă.

  Cum arată acum clasamentul WTA
  1. Ang. Kerber – 6965 puncte
  2. Simona Halep – 6850
  3. Karolina Pliskova – 6690  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare