More


  În practică la Jandarmeria Satu Mare

  - Advertisement -

  JANDARMI

  Începând de ieri, 12 iunie a.c., în conformitate cu prevederile legale în vigoare, patru elevi, din anul I de studiu, ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică, prevăzut în programa de învăţământ, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

  Cei patru elevi jandarmi au fost primiţi de şeful unităţii – colonelul Ovidiu Adrian Popa, care le-a urat succes în această ultimă etapă practică. Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu vastă experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

  Timp de 6 săptămâni, elevii jandarmi vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.
  Trebuie menţionat faptul că cei 4 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar la absolvirea şcolii, vor fi încadraţi în unitatea sătmăreană de jandarmi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare