Judoka de la CS UNIO, din nou pe podiumjudo CS UNIO

CS Unio Satu Mare a participat, în weekend, cu trei sportivi la finala Campionatului Naţional de judo U13. Concursul s-a desfăşurat la Timişoara iar cel mai bun rezultat a fost obţinut de Luca Felber la 46 kg. Chiar dacă a avut parte de un concurent dificil în finală, Luca a reușit să se impună și să cucerească medalia de aur. Este pentru al treilea an consecutiv când sătmăreanul reușește să câștige titlul de campion național la categoria lui de vârstă.

Alți sportivi de la CS UNIO care au urcat pe podium au fost: Cris Felber, medalie de bronz la 42 kg, şi Paul Lung, tot bronz, la 55 kg. Sătmărenii au fost însoţiţi de Ramona Igna.

La Celje în Slovenia a avut loc în weekend Cupa Europei la seniori. De la CSM Satu Mare am fost reprezentaţi de Lorand Samel la 100 kg. Sătmăreanul însoţit de Mihaly Terely a avut un tur liber, după care a câştigat un meci, iar apoi a pierdut două la rând, pentru ca în final să termine pe locul 9 din totalul de 22 de participanţi.

Judoul sătmărean a avut și o medalie de aur la această Cupă a Europei, chiar dacă câștigătoarea ei, Patrycia Szekely, reprezintă acum Germania. Este cunoscut faptul că Patrycia a început judoul de performanță la CS Unio sub atenta supraveghere a șlefuitorului de talente; Mihaly Terely. De altfel între cei doi există încă o mare apropiere chiar dacă sportiva este de ani buni plecată în Germania.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts