More


  La un joc de promovarea în Liga a 3-a

  - Advertisement -

  Unirea Tasnad - Dumbrava Galgau

  După ce în meciul tur al barajului de promovare tășnădenii s-au impus cu 2-1, în fața sălăjenilor de la Dumbrava Gîlgău, ambele goluri fiind marcate de Imi Nagy, băieții lui Marius Botan doresc să reediteze rezultatul bun de acum o săptămână.

  În 2015, Luceafărul Bălan s-a duelat cu Olimpia II Satu Mare în barajul pentru Liga a III-a, iată că acum o altă reprezentantă a comunei Bălan se luptă pentru promovare. Sorţii au făcut ca şi de această dată, sălăjenii să se dueleze cu campioana județului Satu Mare care este Unirea Tăşnad. La doi ani distanţă de la confruntarea cu “satelitul” Olimpiei, câţiva dintre jucătorii celor două echipe se înfruntă din nou într-un baraj.

  Marius Rus, Vlad Negrean şi Flaviu Bărnuţiu sunt jucătorii care acum doi ani jucau la Luceafărul Bălan, în timp ce la sătmăreni Gabriel Cădar şi portarul Raul Cherecheş erau “piesele” de bază de la Olimpia II.

  Acesta din urmă nu are amintiri prea plăcute de la acel joc, în care a fost eliminat după 20 de minute, când Olimpia II Satu Mare conducea cu 2 – 0. S-a terminat 5 – 2, după o revenire senzaţională din partea echipei pregătite de Marius Paşca, care a pierdut meciul tur de la Satu Mare cu 2 – 1.

  Raul Cherecheş consideră cu Unirea este favorită la promovare, dar crede că echipa sa va avea un meci mult mai greu decât acum 2 ani.

  “După meciul din tur pornim favoriţi. Venim după o victorie, indiferent că a fost obţinută cu 2 – 1. Avem şi varianta egalului, dar noi venim să câştigăm, fiindcă cea mai bună apărare este atacul. Ne aşteaptă însă un meci foarte greu. Probabil mai greu decât cel de acum 2 ani când am jucat la Gâlgău cu Olimpia II Satu Mare. Dumbrava va ataca din primul minut, dar vom încerca să câştigăm mijlocul terenului şi să dictăm cursul jocului. Repriza a doua va fi decisivă, iar echipa mai bine pregătită fizic va ieşi învingătoare de pe teren”, a declarat Raul Cherecheş

  Echipe probabile

  Unirea Tășnad: Cherecheș – Bălău, Vădan, Moș, Holczberger, Maxim (Bakai, min. 65), Silaghi, Schnellenperger (cpt.), Bolba, Cădar, I. Nagy. Antrenori: Marius Botan (principal) și Bogdănel Moise (secund).

  Gâlgău: Lung – Bene, Rus (cpt.), Cheța, Negrean, C. Nagy, Bărnuțiu, Țiriac, Sabou (Meleg, min. 57, Chira, min. 85), Mierea (Radu, min. 88), Gheți (Brîndușe, min. 65). Antrenor: Marius Pașca.

  Partida se va defășura sâmbătă, de la ora 17.30, pe “Gîlgău Arena” din Gîlgău Almaşului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare