More


  Manchester United şi Chelsea au avut discuţii preliminare pentru transferul lui Lewandowski

  - Advertisement -

  Rober Lewandovski

  Manchester United şi Chelsea încearcă să profite de situaţia lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen şi au purtat discuţii preliminare pentru transferul polonezului.

  “Robert mi-a spus că nu a primit sprijin, iar antrenorul nu a cerut ca el să fie ajutat în ultimul meci să câștige titlul de golgheter. Nu l-am mai văzut niciodată atât de dezamăgit. Chiar spera ca echipa să-l ajute”, a declarat agentul polonezului, Maik Barthel.

  De altfel, şi Lewandowski a recunoscut că este dezamăgit de faptul că nu a avut parte de sprijinul echipei în tentativa de a deveni cel mai bun marcator din Germania.

  “După ultimul meci, chiar am fost nervos. M-a dezamăgit echipa. Acesta a fost sentimentul pe care l-am avut în acel moment”, a spus fostul jucător al Borussiei Dortmund, pentru ESPN.

  De aici până la speculaţiile privind o plecare a lui Lewandowski de la Bayern a fost doar un pas. Iar Sky Sports susţine că Manchester United şi Chelsea au testat deja terenul şi ar fi avut o serie de discuţii preliminare pentru a afla dacă exista posibilitatea unui transfer.

  Ambele echipe sunt în căutarea unui vârf, după ce contractul lui Zlatan Ibrahimovic pe Old Trafford nu a fost prelungit, iar Diego Costa nu mai intră în planurile lui Antonio Conte la campioana Angliei.

  În ultimele săptămâni, presa internaţională a scris în mai multe rânduri despre faptul că transferul lui Alvaro Morata la Manchester United este iminent, însă posibilitatea de a-l aduce pe Lewandowski l-ar putea face pe Jose Mourinho să se răzgândească în privinţa spaniolului.

  În cei trei ani la Bayern, Robert Lewandowski a marcat 77 de goluri în Bundesliga, în 96 de apariţii. În ultimele două sezoane, a înscris de fiecare dată câte 30 de goluri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img