More


  Ministrul Apărării, Gabriel Leș, despre incidentul aviatic de la Nazarcea

  - Advertisement -

  les

  ”Incidentul aviatic produs astăzi ( nr ieri) în localitatea Nazarcea, judeţul Constanţa, ne reamintește de riscurile la care se supun permanent militarii noștri în misiunile executate atât în țară, cât și în teatrele de operații.” scrie ministrul Apărării, Gabriel Leș pe pagina personală de facebook.

  Acesta a amintit de asemenea că :” Din fericire, locotenent- comandorul Adrian Stanciu a reușit catapultarea la timp și, după primele evaluări, este stabil și conștient. Astăzi mă voi deplasa la Constanţa pentru a-l vedea și pentru a mă asigura că facem tot ce depinde de noi pentru a-i asigura cele mai bune condiții de îngrijire. Vom ști mai multe despre starea lui după ce vom discuta cu echipa medicală care se ocupă deja de el, la Constanța. Despre accidentul în sine, informațiile preliminare nu ne pot permite speculații. În astfel de cazuri, cuvântul cel mai important îl au investigatorii, iar specialiștii comisiei Forţelor Aeriene Române sunt deja în drum spre locul prăbușirii aeronavei, pentru a investiga și documenta cauzele producerii incidentului.” a punctat sătmăreanul Gabriel Leș, care a punctat de asemenea că ”Echipa medicală a decis transferul militarului nostru, în aceste momente mă aflu pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, am dispus ca o aeronavă militară să îl preia pentru a-l aduce în Bucureşti.” .

  Reamintim că un avion militar de tip MIG 21 Lancer s-a prăbușit, luni, în județul Constanța, au informat surse oficiale. Potrivit acestora, pilotul s-a catapultat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img