More


  Minivacanță de Rusalii, în siguranță la Satu Mare

  - Advertisement -

  rusalii

  Peste 300 de polițiști au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada minivacanței de Rusalii, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice.

  Prezența activă a polițiștilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Poliția Română, îşi ating scopul.

  În această perioadă, o atenție deosebită a fost acordată şi traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naționale, pentru ca cetățenii să se deplaseze spre zonele de agrement și să se întoarcă acasă în condiții cât mai sigure.

  În cadrul activităților efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat în total 255 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 lei. Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 11 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare