O locomotivă a luat foc la Domăneștiincendiu

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat ieri dimineață, la ora 08.21, de producerea unui incendiu la locomotiva unui tren în Halta Domănești. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și o ambulanță SMURD tip EPA.

În momentul sosirii forțelor profesioniste, incendiul se manifesta la compartimentul motor al locomotivei, care era desprinsă de restul garniturii. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga locomotivă.

Cei aproximativ 30 de călători aflați în tren la producerea evenimentului, s-au autoevacuat fără incidente, astfel că nu au existat răniți sau victime.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit datorită unei defecțiuni mecanice apărute pe timpul exploatării. Ca urmare a incendiului s-au deteriorat rezervorul de combustibil, compartimentul motor și transmisie și s-a topit izolația electrică.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts