More


  Percheziţii DIICOT la Satu Mare vizând destructurarea unui grup infracțional

  - Advertisement -

  19415939_759986687515681_1173728666_n

  Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţi Organizate Oradea au efectuat ieri dimineaţă un număr de 31 de percheziții domiciliare pe raza județelor Bihor, Satu Mare și Arad, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracţiunii de contrabandă.

  Gruparea era bine structurată, unii dintre membrii grupului având rolul de a iniția aprovizionarea grupării cu țigări de proveniență Ucraina și Serbia. Ţigaretele erau apoi depozitate în spații din România, pe raza județelor Bihor, Arad şi Satu Mare şi, ulterior, transportate de către alţi membri ai grupului la vânzătorii ambulanţi din pieţe şi comercializate sub atenta supraveghere a altor membri ai grupării.

  În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării 330.000 de țigarete nemarcate corespunzător, 2,7 kg. de cannabis, două autoturisme cu compartimente special amenajate pentru disimularea transporturilor ilegale de ţigarete, telefoane mobile și stații de recepție emisie. La finalizarea percheziţiilor domiciliare, şapte persoane urmează să fie conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea. La acţiunea desfăşurată au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, alături de poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj. De asemenea, la activități au participat polițiști ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad şi Sighet şi jandarmi din cadrul inspectoratelor judeţene de jandarmi Satu Mare, Sălaj şi Arad.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare