More


  Portarii sătmăreni și barajul pentru Liga 1

  - Advertisement -

  miron curileac

  Luni seara am avut parte de manșa tur a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1. Poli Timișoara a învins UTA Arad cu 2-1 iar pe teren din primul minut am avut și rei jucători sătmăreni.

  Curileac la Timișoara, Miron și Munteanu la UTA Arad… Iar interesant a fost duelul portarilor, Curileac la bănățeni și Miron la arădeni…Poli a condus cu 2-0 la pauză și a ratat alte trei ocazii mari, Miron reușind să blocheze în mai multe rânduri atacurile gazdelor. UTA a revenit însă în partea a doua și a marcat prin Strătilă.

  Totul se va decide însă joi în returul de la Șiria.

  Despre meci
  Timisoara a fost echipa care a dominat jocul si a ratat cele mai multe ocazii. In prima repriza, echipa lui Ionut Popa a marcat de doua ori intr-un interval de trei minute, insa diferenta de pe tabela putea fi mai mare.

  Pedro, jucator care a inceput in postura de rezerva si care a intrat pe teren in locul accidentatului Popovici, a deschis scorul in minutul 23. Scapat din marcaj acesta a intepat mingea pe langa portarul Miron.

  Aradenii au primit a doua lovitura doua minute mai tarziu la o faza fixa. Centrare din stanga, Croitoru prelungeste cu capul pe spate si Canu reia in poarta de langa bara a doua.

  Gazdele s-au jucat cu ocaziile in finalul primei reprize spre disperarea antrenorului Ionut Popa. Pedro, Doman si Barbut n-au reusit sa majoreze avantajul celor de la Timisoara irosind ocazii care i-ar putea costa ramanerea in prima liga.

  Extrem de modesta in exprimarea pe teren in primele 45 de minute, UTA a iesit mai bine de la cabine si a redus din diferenta in minutul 51 dupa o faza confuza. Stratila a reusit sa strecoare mingea in poarta, dupa ce fundasul gazdelor Bocsan cazuse de langa Curtuius.

  Echilibrul numeric al partidei s-a rupt in minutul 58, cand Neagu a primit al doilea galben in pozitie de ultim aparator la un contraatac purtat de Stratila.

  Chiar si asa ACS Poli Timisoara a ramas echipa mai periculoasa, Doman ratand o mare ocazie singur cu portarul in minutul 59.

  UTA a irosit sansa egalarii in minutul 83, dupa care in prelungiri Bocsan a reluat in transversala o minge centrata de Croitoru dintr-o lovitura libera.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare