More


  Primăria Homoroade, proiecte de modernizare

  - Advertisement -

  primaria homoroade

  Un exemplu în acest sens este și autoritatea publică locală din comuna Homoroade, unde sunt în derulare proiecte de modernizare a infrastructurii și nu numai.

  Drumuri mai bune
  Când vine vorba despre o infrastructură mai bună, fiecare cetățean – așa cum e și firesc – poate spune că e loc de mai bine. Cu toate acestea, important este să remarcăm faptul că lucrurile se mișcă și că județul Satu Mare va beneficia, în timp, de drumuri bune și foarte bune în majoritatea zonelor. Primarul comunei Homoroade, spre exemplu, a relatat pentru GNV, care sunt proiectele la care se lucrează pe această traiectorie. De pildă, s-a asfaltat deja o porțiune de 6 km de străzi și drumuri comunale, ceea ce reprezintă un progres demn de luat în calcul. Apoi, în cadrul “Campaniei Naționale de Investiții”, s-a derulat deja licitația pentru reabilitarea căminului cultural din satul Solduba.

  Proiecte pentru viitor
  Ardelean Simion – primarul comunei Homoroade – a explicat că, pe lângă aceste proiecte în desfășurare sau finalizate, există planuri de dezvoltare a zonei și prin cele 5 proiecte PNDL deja depuse. Acestea vizează variate domenii de dezvoltare precum introducerea unui sistem de canalizare sustenabil, realizarea iluminatului public în comună și satele aferente, modernizarea dispensarelor, dar și recondiționarea din temelii a unei școli.

  Apoi, primarul Ardelean Simion a ținut să precizeze că se lucrează la reabilitarea drumului județean și a remarcat eforturile pe care Consiliul Județean le susține în acest sens. Deși accesul pe drumul dinspre Satu Mare spre comuna Homoroade este încă dificil, se văd progrese bune pe tronsonul dinspre Solduba spre Satu Mare – a mai menționat primarul din Homoroade.

  Este important, așadar, să observăm și aspectele pozitive ale modului în care societatea se dezvoltă, inclusiv prin eforturile autorităților de a scrie și accesa proiecte care să asigure în viitorul cât mai apropiat un trai mai bun pentru cetățeni.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img