S-a deschis ștrandul din Satu Marestrand

Conducerea Nord Vest Termal Parc a decis să deschidă ștrandul pentru public. Administratorul ștrandului, Raluca Țânțaș, a făcut unele precizări în ceea ce privește noutățile și prețurile ce vor fi practicate aici în acest sezon estival.

”Prețurile sunt la fel ca și anul trecut, adică 20 de lei adulți, respectiv 10 lei pensionari-copii între 4 și 14 ani, până la 4 ani este gratuit. Pensionarii să aibă întotdeauna cel puțin o copie după cuponul de pensie și după buletin, altfel nu primesc reducerea.

La ora 17.30 este Happy Hour, până la ora 20.30. Asta înseamnă o reducere la tarifele de intrare. Astfel, adulții, care plătesc 20 de lei, după 17.30 vor plăti 12 lei, iar cei care achită 10 lei, după 17.30 vor plăti doar 8 lei”, a explicat Raluca Țânțaș.

Administratorii ștrandului au în vedere ca, în acest sezon estival, să fie amenajat aici și cel puțin un tobogan. ”Nu sunt deocamdată modificări față de anul trecut. Ne dorim ca pe partea de tobogane să realizăm ceva. Este pregătită amenajarea unui tobogan la bazinul de înot de 1,4 m”, a mai spus Raluca Țânțaș.

Programul este la fel ca în fiecare an: luni, între orele 12.00 și 20.30. De marți până duminică între orele 9.00 și 20.30.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts