More


  Să dansez e visul meu

  - Advertisement -

  Să dansez e visul meu

  La Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare s-a desfășurat a IV-a ediție a Festivalului de dans “Să dansez e visul meu”.

  Acest festival inițiat de Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 și Grădinița cu Program Prelungit Voinicelul, a luat amploare an de an antrenând azi și copiii claselor pregătitoare de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu. A fost gândit ca o modalitate prin care putem să evidențiem potențialul artistic al copiilor, ca un corolar al activității cadrelor didactice împreună cu doamna instructor de gimnastică și sport, Judit Cordea Micle, în cadrul activităților opționale, o modalitate extraordinară de a demonstra părinților evoluția copiilor pe parcursul anului școlar. Aceste activități opționale constituie o pepinieră pentru activitățile cluburilor de dans din oraș, care descoperă copii talentați.

  Prichindeii din cele șapte grupe ale celor două grădinițe, elevii celor două clase pregătitoare și copiii din cele trei grupe de la Cripatju Dance, s-au întrecut în mișcări ritmice și de dans spre încântarea publicului care a savurat momente artistice dintre cele mai variate, costumații inedite și coregrafii spectaculoase. Copiii au prezentat momentele pregătite cu atâta trudă, care în pofida emoțiilor uriașe au încercat să respecte întocmai pașii dansului, atenți la sincronizare și coregrafie.

  Mulțumirile organizatorilor merg către copii, părinți, bunici, cadrele didactice implicate și invitații care i-au onorat cu prezența și au răsplătit munca depusă cu multe aplauze.

  Inițiatorii proiectului: Instructor de gimnastică și dans – Cordea Micle Judit

  Prof. Grădinița Nr. 1 – Weibwl Katalin

  Prof. Grădinița Voinicelul – Sabou Florica și Cucuiet Daniela  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare