More


  Samfest Jazz revine la Satu Mare

  - Advertisement -

  sam jazz 23

  Municipiul Satu Mare va găzdui în perioada 22-25 iunie Samfest Jazz International 2017, un eveniment care vine să propună o aventură spectaculoasă în lumea jazz-ului. Prezentatorul festivalului va fi Florian Lungu. Accesul este liber.

  „Cu pași mici și pe alocuri nesiguri, începem o nouă-veche aventură în lumea jazz-ului, proiect de suflet și „brand”: Samfest Jazz International, spre bucuria noastră și a celor care ne-au susținut dintotdeauna, a sătmărenilor care apreciază cultura, simplitatea și frumosul. Locația va fi open-air, cu scena amplasată lângă Turnul Pompierilor. În caz de vreme nefavorabilă concertele se vor ține în incinta Filarmonicii „Dinu Lipatti”, spune conducerea Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu” Satu Mare.

  În prima zi a festivalului Samfest Jazz International 2017, joi 22 iunie, ora 18.30 va avea loc un concert simfonic în aer liber. Dirijorul va fi artistul german Franz Lamprecht.

  Solistul va fi violonistul Francesco Ionașcu, născut în Veneția, laureat a peste 25 de concursuri naționale și internaționale.

  Programul cuprinde lucrări ale lui: Joseph Hellmesberger jr., Henryk Wieniawski, Franz Lehár, Fritz Kreisler, Johann Strauss jr. precum și o piesă a lui Louis Armstrong, „Satchmo”.

  Patru seri cu muzică de calitate, artiști de mare clasă, încărcarea bateriilor pentru cei care încă muncesc sau relaxare totală pentru cei care sunt deja în vacanță. Toate acestea în inima orașului, lângă Turnul Pompierilor. Fie ca vremea bună să fie cu noi!

  Concertele vor începe de la ora 19.00, excepție fiind concertul Filarmonicii care va începe la ora 18.30.
  Mai multe detalii cu privire la programul festivalului puteți citi aici: www.casa-zamfirescu.ro sau https://www.facebook.com/events/124270704789223/?fref=ts  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img