Sătmărean prins cu ţigări de contrabandă de aproape 10.000 de leitigari

Un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, a oprit pentru control, în data de 17 iunie a.c., în jurul orei 14.30, pe raza localității Botiz, jud. Satu Mare, o autoutilitară Marca Volkswagen condusă de Ion P., în vârstă de 40 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism, polițiștii de frontieră au descoperit în două genți de voiaj mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care autoutilitara și persoana în cauză au fost duse la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 792 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 9.300 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 de țigarete.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts