Satu Mare, gazda concursului interjudețean ”Cu viaţa mea apăr viaţa”concurs

În cursul zilei de ieri, începând cu ora 10.00, la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, s-a desfăşurat etapa interjudeţeană a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare.

Concursul s-a desfăşurat pe parcursul a trei probe: o probă teoretică şi două probe practice: „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat” respectiv „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de metri”.

La această fază a competiției au participat echipaje din județele Maramureș, Sălaj și Satu Mare. S-au înscris în concurs două echipaje de gimnaziu: Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, Palatul Copiilor Baia Mare și trei echipaje de liceu: Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare, Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” Șimleul Silvaniei și Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare. În urma desfăşurării probelor de concurs, clasamentul a fost următorul:

La gimnaziu:
• locul I – Palatul Copiilor Baia Mare;

• locul II – Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare.

La licee:

• locul I – Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare;

• locul II – Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” Șimleul Silvaniei;

• locul III – Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare.

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită toate echipele participante și urează mult succes celor clasați pe locul I, care vor paticipa la faza națională a competiției.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts