More


  Spectacol excepțional de 1 Iunie la Satu Mare Shopping Plaza

  - Advertisement -

  Spectacol excepțional de 1 iunie la Satu Mare Shopping Plaza (2)

  Ziua Internațională a Copilului a abundat în evenimente la Satu Mare. Satu Mare Shopping Plaza a fost gazda unui spectacol extraprdinar, unde orice om s-a simțit din nou copil, alături de copii.

  1 iunie a fost celebrat la Satu Mare Shopping Plaza cu mult fast – o scenă frumoasă, cu lumini care au creat o atmosferă aparte, baloane colorate și multe camere de luat vederi ale reprezentanților media. Show-ul pregătit a fost unul memorabil, iar publicul – alcătuit din părinți, copii, bunici – numeros.

  Cei care au spart gheața au fost “Passion Moms”, care au oferit o prestație admirabilă prin dansul unor mame alături de copilașii lor – purtați în brațe, ei fiind la vârste la care încă nici măcar nu au învățat să umble. A fost un manifest pentru inocență, viață și bună dispoziție.

  Apoi, un moment aparte a fost cel oferit de Ella Bella – iubită și îndrăgită de toți copiii – care a venit din Yupilandia împreună cu prietenii ei și au prezentat un show de excepție pentru toți copilașii prezenți. Publicul s-a înghesuit să facă poze cu Ella Bella pentru a captura inclusiv digital amintirea acestei zile.

  În cadrul evenimentului au mai fost prezenți Caravana Anima, Formația Alma și Royal Team – care au asigurat diversitatea evenimentului, care a încercat să se adreseze astfel nu doar copiilor, ci cât mai multor segmente de public – astfel ca ziua de 1 Iunie să fie un prilej de sărbătoare frumoasă și relaxare pentru toată lumea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img