More


  Sting va concerta la Cluj

  - Advertisement -

  Sting la Cluj

  Sting va canta pentru prima dată în Cluj-Napoca în această toamnă. Artistul revine în România cu un nou concert din care nu vor lipsi greatest hits, ce va avea loc pe 17 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolul este inclus în turneul 57th & 9th și promoveaza lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu același nume. Pentru acest show, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist – unul dintre cei mai vechi colegi de scenă ai artistului, Josh Freese (tobe) și Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner ca invitat special, dar și de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

  Turneul cu puternice influențe rock care a început în America de Nord în luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de orașe din Europa, America Centrală și de Sud și Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor și a criticilor deopotrivă.

  „Esența show-urilor puse în scenă de Sting stă în talentul său remarcabil de compozitor, în melodiile pieselor sale extrem de fluide, în ritmurile îndrăznețe și în versurile pline de semnificații pe care le livrează cu măiestria unui adevarat magician al muzicii, care pare să obțină cel mai autentic sentiment de împlinire doar atunci când pune în scenă un spectacol conceput și realizat la cel mai înalt nivel de profesionalism. Acest spectacol merită medalia de onoare!” scrie The Telegraph, UK.

  Cel de-al doisprezecelea album Sting, 57th & 9th, primul său proiect rock/pop lansat după mai bine de 10 ani, a apărut pe 11 noiembrie la A&M/Interscope Records. Colecția de 10 piese surprinde paleta vastă de stiluri compoziționale care-l caracterizează pe Sting, începând de la ritmurile domoale de chitară din „I Can Stop Thinking About You”,  la abordarea mai feroce din  „Petrol Head” sau „50.000”. Albumul, produs de Martin Kierszenbaum, a fost înregistrat în doar câteva săptămâni împreună cu vechii colaboratori ai lui Sting: Dominic Miller (chitara) și Vinnie Colaiuta (tobe), alături de bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’Roses), chitaristul Lyle Workman și backing vocals asigurat de trupa din San Antonio The Last Bandoleros.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img