More


  Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Halle

  - Advertisement -
  Perechea Horia Tecau, Julien Roger se bucura dupa finala de dublu a BRD Nastase Tiriac Trophy.
  Perechea Horia Tecau, Julien Roger se bucura dupa finala de dublu a BRD Nastase Tiriac Trophy.

  Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 1,836,660 de euro.

  Favoriţii numărul trei au trecut, scor 7-6(3), 6-4, de perechea germană Dustin Brown/Jan-Lennard Struff, beneficiară a unui wild-card, în o oră şi 17 minute de joc.

  În primul set, Tecău şi Rojer au condus cu 4-1, după un break în game-ul secund, dar au fost egalaţi de către nemţi, care şi-au recuperat break-ul în game-ul şapte. De atunci, niciuna dintre perechi nu a mai greşit la serviciu şi s-a ajuns la tiebreak, unde perechea româno-olandeză a profitat de cele două greşeli la serviciu ale adversarilor şi s-a impus, scor 7-3, după 45 de minute.

  În actul secund, Tecău şi Rojer s-au distanţat din nou, rapid, la 3-0, cu două break-uri în faţă, însă nemţii au revenit, cu un rebreak în game-ul patru (3-1). Favoriţii numărul trei din cadrul turneului german nu şi-au mai cedat serviciul până la final şi s-au impus, scor 6-4, după 32 de minute.

  În turul următor, Tecău şi Rojer vor întâlni perechea Fabrice Martin/Albert-Ramos Vinolas. Pentru prezenţa în sferturile de finală ale turneului de la Halle, perechea româno-olandeză şi-a asigurat un cec în valoare de 15.020 de euro şi 90 de puncte în ierarhia mondială.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img