More


  Tibor Selymes are planuri mari la Olimpia

  - Advertisement -

  Conferinta presa Olimpia

  Fostul component al Generației de Aur își dorește ca în cel mai scurt timp să închege la Satu Mareo  „echipă puternică și cu potențial” și care are ca obiectiv locurile 1-6.

  Conform antrenorului, „galben-albaștrii” vor pleca de luni, 3 iulie, până în 14 iulie în cantonament la Poiana Brașov unde se va face pregătirea de bază și doar 2-3 meciuri amicale în compania unor echipe mici.

  La întoarcere antrenorul Tibi Selymes își dorește să aducă la Satu Mare o echipă puternică pentru ca elevii săi să joace contra unei echipe de renume.

  „Vrem să aducem o echipă mare aici la Satu Mare, să facem un meci mare la deschidere, să prezentăm lotul, jucătorii și să facem un meci puternic. E important pentru noi să atragem publicul și să le arătăm ce am făcut”.a spus Selymes.

  19 jucători la primul antrenament al lotului Olimpiei

  Tot miercuri un număr de 19 jucători au fost prezenți la primul antrenament al Olimpiei din această vară. Majoritatea dintre ai au evoluat și în sezonul trecut pentru gruparea sătmăreană, la care se adaugă alți 3-4 care au fost cooptați în lot acum la început de pregătiri.

  La primul antrenament au fost prezenți: Șuta, Dascălu – portari; Daouda, Chitaș, Chivari, Cocian, Ciul, Babiciu, Heil, Faur, Rus, Bura, Lukacs, Duruș, Villand, V. Pop, Dembele, Văsălie, Mureșan – jucători de câmp.

  În altă ordine de idei, trei foști componenți ai Olimpiei Satu Mare, Mihai Onicaș, Octavian Ursu și Adrian Micaș, vor evolua din sezonul următor la ”U” Cluj- Napoca, echipă proaspăt promovată în Liga a 3-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img