More


  Traficant de droguri, condamnat cu suspendare!

  - Advertisement -

  traficant

  Ionică Vița aducea droguri din străinătate, ascunse în maşini second-hand şi le vindea unor tineri din Alba, Cluj, Satu-Mare, Sălaj şi Caraş-Severin. Potrivit sentinţei, el a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. El a fost arestat preventiv în perioada 24.12.2016 – 11.04.2017, după care a fost plasat în arest la domiciliu.

  Decizia nu este definitivă
  Ionică Vița, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat că a comercializat cantităţi însemnate de cannabis şi rezină de cannabis, respectiv droguri de risc unor tineri de pe raza judeţelor Caraş-Severin, Satu Mare, Cluj, Alba şi Sălaj contra unor sume cuprinse între 30.000-50.000 lei/ kilogram.

  Potrivit DIICOT, acesta le introducea în România cu ajutorul unor autoturisme second-hand ieftine achiziționate din Spania, în care le ascundea. Ulterior, autoturismele erau introduse în țară și vândute la prețuri cuprinse între 5.000-10.000 euro, în realitate plata făcându-se pentru cantitatea de droguri achiziționată.

  Potrivit anchetatorilor, Viţa a intrat în ţară în 23 decembrie, pe la Punctul de frontieră Cenad, din judeţul Timiș, cu un autoturism înmatriculat în Spania. Avea ascunsă în spațiul destinat roții de rezervă cantitatea de aproximativ 600 grame hașiș. În aceeași zi, în jurul orei 20.00 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj l-au surprins în flagrant într-o benzinărie din Teiuș, în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de droguri în schimbul sumei de 18.000 lei.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare