More


  Umorul vine la Satu Mare, în cadrul Festivalului Național de Umor

  - Advertisement -

  umorul la satu mare

  Vibrațiile pozitive vor cuprinde orașul și județul pe 21 iunie, când Festivalul Național de Umor “Io-s auchan și bine-mi pare!” va poposi la sala Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare. Sunt așteptați toți iubitorii de zâmbete și o stare de spirit pozitivă!

  A treia ediție a Festivalului Național de Umor “Io-s auchan și bine-mi pare!” va avea loc pe 21 iunie, începând cu ora 18, la sala Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti”.

  Detalii proaspete
  Managerul evenimentului, cunoscutul Sorin Tănase, ne-a împărtășit câteva detalii “la cald”: “Mă bucur din tot sufletul că reușim să ajungem și la a treia ediție a acestui eveniment. E o mare bucurie pentru noi și sper că și pentru sătmăreni. Ceea ce mi-am dorit atunci când am început acest proiect pare-se că prinde contur. La prima ediție, ne întrebam dacă vom reuși să o facem pe a doua și iată că am ajuns deja la a treia ediție și sper să fie și bucuria sătmărenilor pe care îi iubesc tare și din tot sufletul. Evenimentul va păstra, să spunem așa, oarecum aceeași linie – în sensul că nici locația nu va fi schimbată. Avem elementele de bază în jurul cărora pur și simplu creăm diversitatea. Avem însă și artiști noi, care nu au mai fost pe la Satu Mare. În programul evenimentului, ne-am gândit mereu să aducem ceva nou ca să trezim și interesul oamenilor și mai mult decât atât, poate, să îi facem și pe artiști cunoscuți – pentru că talentul merită împărtășit.”

  Noutăți și premiere
  Vor fi o mulțime de noutăți și chiar premiere la ediția din acest an a festivalului, iar Sorin Tănase ne spune că noile valori ale artei umoristice apar uneori exact de unde nu te aștepți. ”Vor fi prezenți artiști nu numai din domeniul umorului, ci și din alte zone. Oamenii vin și îi descoperim pur și simplu. Nici nu știi de unde sare iepurele, ca să spun așa. Când vorbim despre umor, nu vorbim exclusiv de spectacolul la scenă, ci și de salon de caricatură, carte umoristică sau epigrame. În plus, în completarea spectacolului, vor fi prezenți un tenor, artiști folk, dar și tradiționali.” – a spus îndrăgitul Sorin Tănase.
  Sunt așteptați așadar toți sătmărenii, și nu numai, să ia parte la spectacol, iar publicul se anunță unul numeros, mai ales luând în considerare că pe 21 iunie, de la ora 18, intrarea la Filarmonică va fi gratuită.
  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare