More


  Unirea Tășnad – pregătită să revină în Liga a 3-a, după 25 de ani

  - Advertisement -

  Unirea Tasnad

  Echipa tășnădeană se pregătește zilele acestea pentru barajul de promovare în Liga 3 la fotbal urmând să joace în compania celor de la CS Dumbrava Gâlgău-Almașului.

  Federația Română de Fotbal a anunțat cu câteva săptămâni în urmă că județul Satu Mare va întâlni campioana județului Sălaj la baraj. Mai concret, Unirea Tășnad va întâlni pe CS Dumbrava Gâlgău-Almașului, formația sălăjeană devenind în premieră campioană a Sălajului însă abia după ultima etapă când a învins Unirea Mirsid în deplasare cu 4-3.

  Va fi pentru a patra oară în zece ani când campioana din Satu Mare va juca cu campioana din Sălaj. O singură dată a avut câștig de cauză campioana din Sălaj.

  Dacă echipa din Tășnad va trece la baraj de echipa sălăjeană va reveni în cel de-al treilea eșalon după 25 de ani.   Ultima dată a dat campioana județului în anul 1982, după care a evoluat în Divizia C pentru 10 sezoane cu echipa Chimia Tășnad. Pe vremea aceea erau 12 serii a câte 16 echipe! La capătul sezonului 1991-1992 s-au redus numărul seriilor la 4, a câte 20 de echipe. Au rămas în eșalonul al treilea doar primele patru clasate, iar multe echipe s-au întors în fotbalul județean.

  Manșa tur dintre Unirea Tășnad și Dumbrava Gâlgău se va juca sâmbătă, 17 iunie, la Tășnad de la ora 18:00, iar returul pe 24 iunie de la ora 17:30.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare