UTA a pierdut şi meciul retur al barajului cu ACS PoliUTA-Poli

ACS Poli Timişoara s-a impus şi în meciul retur al barajului pentru Liga 1, scor 3-1 la Şiria, contra rivalei UTA Arad. În tur, timișorenii câștigaseră cu 2-1.
UTA a deschis rapid scorul, printr-o lovitură de cap expediată de Adrian Petre, însă timişorenii nu au cedat şi au întors rezultatul în doar cinci minute.
În minutul 17, Bărbuţ a şutat din interiorul careului, lăsându-l fără reacţie pe goalkeeperul Miron şi restabilind egalitatea.
Cinci minute mai târziu, Drăghici a rămas singur cu portarul, l-a driblat pe Miron în careu şi i-a adus în avantaj pe oaspeţi.
Cu câteva minute înainte de final, Henrique a profitat de o gafă în apărarea ardenilor şi a închis tabela la 3-1.
E al doilea baraj pentru promovare pierdut consecutiv de arădeni, după ce anul trecut au fost învinși de FC Voluntari.
Laurenţiu Roşu, antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, a declarat, la finalul barajului că echipa din Banat a pornit de la început cu prima şansă în această dublă şi că se aştepta să le pună probleme elevilor săi.Tehnicianul de la UTA a recunoscut, după fluierul de final al meciului de la Şiria, că echipa timişoreană a avut un plus valoric, deşi la un moment dat scorul era favorabil.
În Liga 1 au promovat Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş au luat drumul eşalonului secund.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts