More


  UTA Arad a renunțat la Miron și Muntean

  - Advertisement -

  SzMH

  UTA Arad a ratat promovarea în Liga 1 și după barajul pierdut cu ACS Poli Timișoara s-a despărțit de antrenorul Laurențiu Roșu.

  Lotul arădenilor s-a reunit ieri după amiază sub comanda noului tehnician, Adrian Mihalcea . Iar acesta împreună cu secundul Gică Mihali au decis să renunțe la opt dintre jucătorii cu care UTA a terminat pe trei în liga a 2-a.

  Printre aceștia, și cei doi sătmăreni, portarul Bogdan Miron și mijlocașul Dumitru Muntean.

  Miron a ajuns la o înțelegere cu oficialii arădeni și a devenit jucător liber și poate pleca fără pretenții la un alt club, în vreme ce Muntean ar fi tentat se pare de o revenire la Olimpia Satu Mare.

  Dacă despre Muntean s-ar putea spune că nu a reușit să se impună la UTA în retur, în schimb despărțirea arădenilor de Miron pare surprinzătoare. Bogdan Miron (27 de ani) a evoluat pentru UTA în ultimele sezoane de Liga a 2-a şi a fost titular incontestabil. În primul campionat a bifat 31 de meciuri, iar în al doilea 33. Rămâne de văzut dacă oficialii Olimpiei vor încerca să-l readucă și pe Miron la Satu Mare.

  Heil, pe picior de plecare de la Olimpia
  Olimpia își definitivează lotul pentru cantonamentul de la Poiana Brașov. Iar antrenorul Tibi Selymes pare tentat să amâne plecarea cu cel puțin o zi pentru a avea la dispoziție jucători pe care sigur se va putea baza sezonul următor.

  Se pare că fundașul Valter Heil are șanse mici de a continua la Olimpia acesta primind se pare o ofertă mai bună de la un alt club de liga a 2-a. Se mai poartă discuții cu jucători din țară și chiar de afară pentru ca până cel târziu marți lotul să fie complet.

  Discuții despre un amical Olimpia- CFR Cluj pe 26 iulie
  Într-un interviu acordat postului Nord Vest TV, antrenorul Tibi Selymes a spus că a purtat discuții cu prietenul Dan Petrescu și că încearcă perfectarea unui amical Olimpia- CFR Cluj Napoca pe 26 iulie la Satu Mare.

  ”Rămâne să mai discutăm în aceste zile cu Dan Petrescu și dacă vor fi liberi pe 26 iulie să vină să jucăm un meci la Satu Mare”, a spus Tibi Selymes. Cum sezonul de liga 1 va începe pe 15 iulie, rămâne de văzut dacă CFR Cluj va avea timp liber pentru un meci amical pe 26 iulie la Satu Mare…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img