More


  Vasile Gliga, ales vicepreședinte al Federației Mondiale de Dans Sportiv

  - Advertisement -

  deputatul-vasile-gliga-condamnat-definitiv-la-inchisoare-312679

  Președintele Federației Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, a fost ales vicepreședinte al Federației Mondiale de Dans Sportiv (WDSF), în cadrul Adunării Generale Anuale a WDSF care a avut loc luni la Singapore.

  ‘’Vasile Gliga a fost ales membru în prezidiul WDSF în urmă cu 4 ani, iar luni, la Singapore, a reușit să convingă majoritatea delegaților din cele 92 de statele că strategia aplicată la nivel național, atât în afaceri, cât și în politică și în dans sportiv, poate aduce rezultate frumoase și la nivel internațional. (…) Alegerile au avut loc luni la Singapore, în cadrul Adunării Generale anuale a WDSF, iar Vasile Gliga a fost votat în funcția de vicepreședinte pe probleme de marketing, cu 84 de voturi’’, se arată într-un comunicat de presă al Federației Române de Dans Sportiv, remis AGERPRES.

  Potrivit documentului, contracandidatul lui Vasile Gliga a fost președintele Federației de Dans Sportiv a Statelor Unite ale Americii, fost membru al prezidiului WDSF, care a obținut 36 de voturi.

  ‘’Rezultatul de la Singapore vine ca o urmare firească a evoluției dansului sportiv românesc, care a ajuns la nivelul cel mai de sus al performanței internaționale. Astăzi avem 8 campioni mondiali, multipli campioni europeni și aproape că nu există competiție internațională fără o pereche de dansatori români pe podium. România a devenit o forță în acest sport, o voce puternică atât pe ringul de dans, cât și în diplomație, la cel mai înalt for, acolo unde se iau cele mai importante decizii, care influențează milioane de oameni. Pentru mine este o mare onoare, o mare bucurie, dar și o mare responsabilitate, nu doar prin atribuțiile care mi-au fost date, ci și prin faptul că voi reprezenta direct vocea dansatorilor noștri în găsirea celor mai bune soluții pentru dezvoltarea acestui sport’’, a declarat Vasile Gliga, citat de comunicatul de presă.

  Documentul relevă că printre prioritățile noului prezidiu al WDSF se numără introducerea dansului sportiv la Jocurile Olimpice, iar primii pași s-au făcut deja, prin introducerea disciplinei break dance în Jocurile Olimpice pentru Tineret din 2018, de la Buenos Aires.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare