Wild-card pentru Simona la BRD Bucharest Openhalepbuna

Simona Halep a anunțat la revenirea în România, după turneul de la Roland Garros că nu garantează că va participa la BRD Bucharest Open.
Totuși, George Cosac e optimist și i-a păstrat numărului 2 WTA un wild-card, în cazul în care sportiva noastră ia decizia să fie prezentă în Capitală.
“Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open şi-au anunţat participarea Irina, Sorana şi Monica. Am vorbit şi cu Simona să-i rezervăm un wild-card, în funcţie de parcursul ei la Wimbledon.
Este posibil să vină şi ea. Din cele 3 ediţii disputate de BRD Bucharest Open, Simona a câştigat două şi sunt convins că îşi va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în faţa propriilor suporteri.
Am avut o discuţie cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor şi regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Deci un wild card este rezervat pentru o jucătoare de top”, a spus Cosac, la premierea turneului ITF de la Curtea de Argeș.
Simona Halep (25 de ani) a participat de două ori la turneul din Capitală, pe care l-a și câștigat în ambele rânduri: în 2014 a învins-o în finală pe Roberta Vinci, cu 6-1, 6-3. În 2016 a trecut în ultimul act de Anastasija Sevastova (6-0, 6-0).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts