More


  Adrian Sălăgeanu ar putea reveni la Oțelul

  =

  salageanu

  Oțelul Galați renăscută de suporteri prin noul club care a început reconstrucţia în urmă cu un an, de jos, din Liga a 4-a, a urcat deja un eşalon şi are planuri mari pentru sezonul următor: încă o promovare, cea în Liga a 2-a.

  Iar pentru sezonul de liga a 3-a gălățenii încearcă să-și întărească lotul cu jucători ce au confirmat la vechiul club Oțelul și cu care la Galați s-a câștigat primul titlu de campioană.

  Iar pe lista achizițiilor se află și jucătorul de bandă stângă, Adrian Sălăgeanu. Fostul jucător de la Olimpia s-a mutat la Galați după experiența de anul trecut din Germania și a primit deja o ofertă din partea conducătorilor de la Oțelul.

  “Deocamdată, a fost o simplă discuţie cu un vechi prieten, atât. Ce va fi pe viitor, nu ştiu, sunt foarte mulţi factori de care depinde un răspuns clar” a declarat Sălă presei gălățene. Adrian Sălăgeanu a evoluat ultima oară în Germania, la o echipă dintr-o ligă inferioară, iar înainte să ajungă acolo a evoluat timp de două sezoane la Olimpia Satu Mare, în Liga 2.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img