More


  Adunare Generală la AJF Satu Mare

  =

  ajf1

  În această dimineață de la ora 9,30 reprezentanții cluburilor și asociațiilor sportive afiliate la AJF Satu Mare sunt convocați la deja tradiționala Adunare Generală de vară din fotbalul județean.

  În premieră, ședința va avea loc în sala mare a Hotelului Aurora iar oficialii AJF-ului promit operativitate maximă.

  Pe ordinea de zi apar cinci puncte :
  – alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului verbal al Adunării Generale.
  – raportul comisiei de cenzori (venituri și cheltuieli pe 2016/2017)
  – raportul de activitate al campionatului (Liga a IV-a ELITE, liga IV-a A și B, liga V-a, campionatele de copii și juniori)
  – stabilirea calendarului competițional 2017-2018 și condițiile de participare în competiție.
  – diverse.

  Cu siguranță, însă, că cel mai așteptat moment îl reprezintă stabilirea programului competițional în cele trei campionate din județ.

  Câte echipe avem în elite?
  Interesantă se anunță discuția referitoare la numărul și numele echipelor ce vor juca în noua ediție a Ligii a 4 a elite.

  Cum Recolta Dorolț a retrogradat din liga a 3-a, din elite va dispărea automat satelitul… Dorolț II. Apoi să sperăm că Unirea Tășnad va obține CIS-ul ( Certificatul de Identitate Sportivă) de la MTS și va putea participa în Liga a 3-a. Acolo unde pe drept a promovat anul acesta. Termenul limită fixat de FRF pentru obținerea certificatului e… 4 august, așa că tășnădenii ne dau emoții…

  Voința Babța a promovat în elite și își dorește să participe în campionat doar că pe surse am aflat că terenul din Babța nu ar putea fi omologat. Așa că echipa s-ar putea muta eventual la Beltiug! Viitorul Vetiș pare că a spus pas așa că e greu de crezut că vom avea 14 echipe în noul campionat din elite.

  Rămâne de văzut așadar cum va decurge ședința de azi. Înregistrarea ei o veți putea urmări luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la NORD VEST TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img