More

    Ambulanță accidentată de un șofer beat la Crinul

    ambulanta

    Un bărbat care s-a urcat beat la volan a lovit o ambulanță. Accidentul s-a produs joi, 6 iulie, în jurul orei 12.30, în intersecția de la coborârea de pe Podul Golescu pe Drumul Careiului.

    Un bărbat de 48 ani din Lazuri, aflat la volanul unei mașini pe Podul Golescu din Satu Mare, la intersecția cu Drumul Careiului, a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric aflat în funcțiune, cu intenția de a se deplasa către înainte spre strada Prahova, și a lovit astfel o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanță Satu Mare. Ambulanța a pătruns în intersecţie cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

    În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autovehicule, fără alte pagube materiale sau umane, în schimb, conducătorul autoturismului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Acesta a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei în cadrul dosarului penal constituit pentru conducere sub influenţa alcoolului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE