More


  Campioana se decide azi!

  - Advertisement -

  Imagini de la antrenamentul echipei Steaua Bucuresti din cadrul turneului amical de la Kaprun, Austria la care au participat si stuff-ul tehnic al formatiei.

  Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a rămas în pronunțare pentru joi în privința desemnării campioanei României la fotbal, pentru ediția 2016-2017 a Ligii I, dintre FC Viitorul Constanța și FCSB, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.

  Procesul a început, miercuri, la ora 8,30 și s-a încheiat în jurul orei 14,00, fiind audiate toate părțile.

  ‘’Instanța a audiat toate părțile implicate, FCSB, FC Viitorul, Liga și Federația, și a rămas în pronunțare pentru mâine, 13 iulie. Dânșii ne-au spus chiar și ora, în jurul orei 13,00 urmează să ne transmită prin fax decizia’’, a spus secretarul general al LPF pentru AGERPRES.

  Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediția 2016-2017 a Ligii I în fața echipei FC Viitorul Constanța. FC Viitorul a încheiat cu același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

  Conducerea FCSB contestă câștigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susține că Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obținute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 și nu doar meciurile din play-off, așa cum menționează LPF. Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat, la 13 mai, că formația sa este campioană, deși LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.

  Atât FC Viitorul, cât și FCSB își vor aflavineri adversarele din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, indiferent de postura din care se vor afla în urne.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare