More


  Din Grecia, invitați în Ungaria

  =

  olicsik

  Juniorii B de la Olimpia antrenați de Tibi Csik au revenit ieri acasă după un cantonament de 10 zile în Grecia.

  Galben-albaștrii au susținut și două meciuri de verificare în compania juniorilor de la Olimpiacos Edipsos. După 2-2 în primul joc în care sătmărenii au revenit de la 0-2, în al doilea amical Olimpia s-a impus clar cu 3-0. Pentru echipa noastră au marcat Văsălie, Sebestin şi Medve.

  FC Olimpia: Andrei Vezentan – Lucien Contra, Patrik Horotan, Gabriel Caba, David Medve, Gabriel Boicu, Adriano Mindruti, Alin Văsălie, Mark Csik (aflat şi el în Grecia), Roland Sebestin, Marian Zima. Au mai intrat: Rares Pop (46’), David Szucs (46’), Ionuţ Farkas (46’)Luca Iftode (75’), Georgel Boboi (75’).

  ”A fost un cantonament reușit, o experiență deosebită și pentru băieți. Drumul un pic cam obositor dar trecem rapid peste acest amănunt” ne a spus antrenorul Tibi Csik.

  Jucătorii au avut doar ziua de luni liberă iar de azi după amiază vor reveni la antrenamente.

  ”Nu se știe sigur data la care începe campionatul. Ar fi o variantă cu 12 august dar nu e oficial nimic. În week-end mergem în Ungaria la invitația celor de la Cigand la un turneu în care pe lângă Olimpia și echipa locală de juniori va mai veni și o formație din Slovacia” a mai spus Csik.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img