More


  Etnobotanice vândute chiar în centrul Sătmarului

  - Advertisement -

  horea

  Trei femei au fost prinse în flagrant de polițiștii sătmăreni în timp ce comercializau etnobotanice în centrul municipiului Satu Mare, în urma unei acțiuni a mascaților în zona străzii Horea. Tot acolo, joia trecută, polițiștii locali au prins un consumator al acestor substanțe care a devenit foarte violent.

  Acțiune în forță
  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat în cursul zilei de vineri 07.07.a.c., sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, în zona centrală a municipiului Satu Mare, în vederea prevenirii şi combaterii infracțiunilor de natură judiciară comise pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psiho-active.

  Astfel, au fost prinse în flagrant trei femei, în vârstă de 19, 33 şi 45 de ani, toate din Satu Mare, în timp ce comercializau substanțe psiho-active (denumite generic etnobotanice). La controlul efectuat, asupra acestora au fost găsite 38 de plicuri având în conţinut astfel de substanțe.

  Atât persoanele în cauză cât şi produsele ridicate de la acestea au fost predate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, urmând ca în funcţie de rezultatul analizelor de laborator să se dispună măsurile legale. ”Pentru siguranţa lor, recomandăm cetăţenilor ca în situaţia în care observă persoane cu un comportament antisocial sau dacă sunt abordaţi de persoane necunoscute în scopuri obscure, să anunţe cea mai apropiată patrulă sau unitate de poliţie”, spus polițiștii sătmăreni.

  Drogat agresiv
  În cursul zilei de joi, 6 iulie, tot în zona respectivă, polițiștii locali au prins o persoană care avea asupra sa plicuri cu etnobotanice. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani care a început să se agite și să vorbească incoerent atunci când a fost legitimat. Polițiștii locali i-au făcut un control corporal, depistând asupra acestuia un plic cu etnobotanice. Bărbatul a devenit agresiv, verbal și fizic, astfel că polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul Poliției Locale Satu Mare. Aici, bărbatul a fost preluat de lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, pentru continuarea cercetărilor.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img