More


  Gyenes, podium la Red Bull Romaniacs…

  =

  gyenes-4

  Cea de-a 14-a ediție de Red Bull Romaniacs a ajuns sâmbătă la un bun final. Cea mai dificilă clasă, la Gold s-a impus pilotul britanic Graham Jarvis. În vârstă de 42 de ani, acesta a câștigat pentru a șasea oară cel mai dur raliu hard enduro din lume.

  Mario Roman si Paul Bolton au urcat pentru prima dată pe podium, clasându-se pe doi respectiv trei, iar top 5-ul a fost completat de Manuel Lettenbichler și Travis Teasdale.

  În ceea ce privește clasa Silver, unde l-am avut pe sătmăreanul Emanuel Gyenes, aici s-a impus brazilianul Bruno Crivilin, după patru zile de off-road. Pilotul nostru de la Autonet Motorcycle Team s-a situat pe locul 2, la 29 minute și 35 secunde de brazilian. Podiumul a fost completat de neozeelandezul Dylan Yearbury, la 42 minute și 16 secunde de învingător.

  Una peste alta, Mani Gyenes rămâne singurul pilot care a participat și terminat toate edițiile de Red Bull Romanics. Sătmăreanul și-a adăugat în palmares cel de-al patrulea podium de la această competiție. Menționăm că Gyenes și-a îndeplinit obiectivul. Ne spunea înainte că dorește să termine pe podium și iată că a avut forța necesară să termine pe locul 2, la o clasă la care au participat peste 100 de piloți din întreaga lume.

  Pentru Gyenes urmează o scurtă vacanță după care va participa din 20 august în Franța la International Six Days of Enduro. Continuă așadar pregătirea pentru Dakar 2018.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img