More

    Juniorul Eric Dudaș de la LPS Satu Mare la FCSB!

    dudas

     

    Liceul cu Program Sportiv a arătat în ultima vreme că nu duce ipsă de copii talentați. Echipa de U 19 a LPS-ului a impresionat în acest an și ajuns între cele mai bune patru cluburi din țară în Liga Elitelor. Iar la juniori B echipa lui Ștefan Gersternmaier a făcut figură frumoasă și a adus în prim plan câțiva puști talentați.

    Printre ei și fundașul Eric Dudaș. Născut în 2000 acesta are deja 1,90 și a fost remarcat pentru evoluțiile lui de reprezentanții celor de la FCSB.

    Cum din această vară patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a pus bazele unei Academii și încearcă să refacă tot centrul de copii și juniori, sătmăreanului Eric Dudaș i s-a și făcut o ofertă de transfer.
    Mutarea ne-a fost confirmată ieri de antrenorul Ștefan Gersternmaier de la LPS Satu Mare cel care a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevului său. ” A fost titular de bază sezonul trecut la noi. Un băiat din Vetiș extrem de ambițios și muncitor. Are un fizic bun și sunt convins că încet se va impune acolo. Sper să ajungă rapid și la prima echipă. ” ne- a spus Gersternmaier.

    Eric Dudaș a fost cedat definitiv cu clauze în contract , fundașul urmând să beneficieze de școlarizare și condiții bune de cazare și masă la București.

    Altfel, echipa de juniori a LPS Satu Mare antrenată de Ștefan Gersternmeier și-a început pregătirile iar campionatul va debuta pe 12 august.

    ” Se revine la campionatul clasic și am prins o serie cu echipele din Cluj Napoca. Va fi greu să prindem primele două locuri și să ajungem în elite”a recunoscut antrenorul LPS-ului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE