More


  Kovacs Istvan, delegat în preliminariile Ligii Campionilor

  =

  1kovacs brigada

  O brigadă de arbitri din România, cu careianul Istvan Kovacs la centru, va oficia la partida dintre echipa turcă de fotbal Istanbul Bașakșehir și formația belgiană FC Bruges, la care e legitimat internaționalul român Dorin Rotariu, în preliminariile Ligii Campionilor, potrivit site-ului UEFA.

  Arbitri asistenți sunt Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Iulian Călin.

  Meciul dintre Istanbul Bașakșehir și FC Bruges va avea loc pe malul Bosforului, miercuri, de la ora 20,45, în manșa secundă a turului al treilea preliminar. În primul meci scorul a fost egal, 3-3.

  Kovacs are un inceput interesant de sezon, delegarea in Liga Campionilor venind dupa prestatiile excelente din Liga 1 de la Dinamo-Botosani si FCSB- U Craiova.

  Altfel, un alt arbitrul român , Sebastian Colțescu va conduce meciul dintre formația daneză Lyngby și echipa rusă FC Krasnodar, programat joi, de la ora 20,45 (ora României), în manșa a doua a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

  Arbitri asistenți sunt Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat George Rădulescu.

  Atacantul român Andrei Ivan, transferat recent de FC Krasnodar, nu figurează pe lista UEFA.

  În prima manșă, FC Krasnodar s-a impus cu scorul de 2-1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img