More


  Macheta pasarelei pietonale de peste Someș

  - Advertisement -

  pasarela

  Primăria Satu Mare a dat publicității primele imagini oficiale cu macheta pasarelei pietonale de peste râul Someș care va face legătura dintre Centrul Nou al orașului și viitorul mega-mall NEPI.

  Recent, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, împreună cu subprefectul județului Altfatter Tamas au avut o întâlnire cu directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, Vasile Andrieș, pentru a stabili detalii privind demararea procedurilor de amenajare a zonei care include cele două pasarele pietonale, digul și albia inundabilă a râului Someș, situată între cele două poduri. Discuțiile au avut loc în contextul în care din această zonă va porni podul pietonal spre viitoarea investiție Shopping City Satu Mare. La întâlnire au mai participat administratorul public, Maskulik Csaba, arhitectul șef al Primăriei municipiului Satu Mare, Dan Pop și arhitectul Violeta Iuoraș.

  Primăria municipiului Satu Mare demarează procedura de reabilitare și consolidare a celor două pasarele pietonale care traversează Bulevardul Transilvania, având în vedere că proiectul tehnic este finalizat. Lucrările de reabilitare a celor două pasarele vor fi finanțate din bugetul local.

  Pasarela pietonală de peste râul Someș care va lega Centrul Nou de viitorul mall NEPI va porni tocmai din dreptul celor două pasarele deja existente. NEPI a organizat un concurs pentru proiectarea pasarelei și, din câte se pare, acest proiect a fost desemnat câștigător.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare