More


  Nastai și Fabian, școliți de Cosmin Olăroiu

  - Advertisement -

  casa fotbal

  Cosmin Olăroiu a fost prezent marți, 4 iulie, la cel de-al patrulea modul al cursului pentru obținerea licenței UEFA PRO.

  Iar printre cursanți s-au aflat și antrenorii sătmăreni Dacian Nastai și Florin Fabian.
  Participanții prezenți la cursurile pentru licența UEFA PRO au primit sfaturi și exemple de exerciții pentru antrenament din partea lui Olăroiu, care a împărtășit experiențele sale atât din România, cât și din țările arabe.

  ”Este o onoare să fiu prezent la cursuri, să împărtășesc cu acești antrenori din metodele și principiile mele. Cred că fiecare opinie în plus este benefică la acest nivel, ei sunt cei care vor considera dacă au ce învăța din lucrurile pe care le-am prezentat”, a declarat tehnicianul în vârstă de 48 de ani.

  Printre temele abordate în cadrul cursului susținut de Cosmin Olăroiu s-au aflat dezvoltarea jocului de constructie de la portar împotriva unei echipe care joacă ultraofensiv, crearea de superiorități pe zonele laterale, pressing avansat și gestionarea unei situații de supraantrenament.

  La cursuri au fost invitați și posesorii de licență UEFA PRO pentru perfecționarea anuală.

  Cosmin Olăroiu se numără printre personalitățile cu experiență în fotbal care au acceptat să le ofere cursanților Școlii Federale de Antrenori noi perspective asupra modului de pregătire, din punct de vedere tactic, al unui joc.

  În cadrul celui de-al treilea modul al licenței UEFA PRO, care s-a desfășurat în perioada 19 – 21 iunie 2017, la Timișoara, invitatul de marcă a fost Massimo Lucchesi, colaborator al Asociației Antrenorilor de Fotbal din Italia de peste 15 ani – unul dintre cei mai buni teoreticieni din lume, cel care a studiat metodele de antrenament ale lui Guardiola, Ancelotti, Luis Enrique, Koeman, Conte, Prandelli și alții.

  Durata cursurilor pentru obținerea licenței UEFA PRO este de aproximativ doi ani.

  Pe lângă Florin Fabian și Dacian Nastai, la cursurile PRO mai participă printre alții Alexandru Andrași, Cosmin Bărcăuan, Mugur Bolohan, Nicolae Dică, Laurențiu Diniță, Daniel Dobai, Adrian Mihalcea, George Ogăraru sau Aurel Țicleanu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare