More


  Olimpia, probleme cu Precizia

  - Advertisement -

  oli sacele

  Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă după – amiază, la Săcele, primul meci de verificare din această vară.

  Elevii lui Tibi Selymes, aflați în cantonament la Poiana Brașov, au întâlnit formația locală, Precizia, o echipă care a terminat pe locul patru ediția 2016-2017 a Ligii a 4-a Brașov.

  Rezultatul, 1-1, e drept că acum contează mai puțin, mai ales că echipa noastră se află în plin cantonament, iar pentru antrenorul Tibi Selymes a fost prima ocazie de a-i vedea la joc pe băieți.

  Vasile Pop a deschis scorul din penalty pentru Olimpia în prima repriză, în vreme ce gazdele au egalat în partea a doua după o lovitură liberă.

  Ca o primă concluzie, s-ar putea spune că Olimpia stă bine la capitolul tinerețe și pare că și-a rezolvat o parte din problemele din defensivă…Acum rămâne ca lotul să fie completat și cu atacanți și mijlocași ofensivi. Sunt promisiuni că în această săptămână vor mai sosi și alte întăriri în lot …

  Olimpia a început cu Bogdan Dascalu – Durus, Cristi Munteanu , Fl. Muresan, Bura- Nemes, Angelo Cocian, Lukacs, Pop V. – Villand, Vincze D.

  Au mai intrat Demba, Șuta, Rus, Achim, Hlinca, Cubaș, Vincze Levente și Chitaș.
  Marți, Olimpia va mai susține un nou meci de verificare cu Torpedo Zărnești.

  Heil și Kanalos, spre Ungaria
  Fundașul sătmărean Valter Heil nu a ajuns la o înțelegere de prelungire a contractului cu Olimpia Satu Mare și ar putea evolua din sezonul următor în liga a 2-a din Ungaria.
  Heil a ajuns la o înțelegere cu nou promovata Kazinbarcika. Fundașul de 27 de ani a şi debutat pentru Kazinbarcika, într-un meci amical. Sâmbătă a întâlnit pe Balmazujvaros, echipa sătmărenilor Zsiga şi Rus, recent promovată în prima ligă din Ungaria. Balmazujvaros s-a impus cu 2-1.

  Valter Heil a jucat în cariera sa la FC Olimpia, FC Vas-lui, Voinţa Sibiu şi ASA Tg. Mureş. În sezonul trecut a prins 2.698 minute în Liga 2, fiind jucătorul cu cele mai multe minute de la FC Olimpia.

  Heil l-a propus la Kazinbarcika și pe Tony Kanalos, iar tânărul jucător sătmărean va încerca să se impună și el la echipa de liga a 2-a din Ungaria.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img