More


  Olimpia, test cu ACS Comuna Recea

  =

  oli

  Cu o saptamana inaintea startului oficial in noul sezon, FC Olimpia Satu Mare joacă azi un nou meci amical pe teren propriu. Trupa lui Selymes va intalni ACS Fotbal Comuna Recea, o echipă antrenata de Romulus Buia, care evoluează în eșalonul al treilea.

  Întâlnirea dintre cele două echipe este programată să înceapă de la ora 11:00 si va fi arbitrata de Ovidiu Mazilu. Ar putea fi ultimul meci de pregătire având în vedere că noul sezon al Ligii a 2-a va începe pe data de 5 august. În prima etapă, Olimpia va evolua în deplasare la nou-promovata Metaloglobus București.

  Altfel, întrunită marți, 25 iulie, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor FRF a avut pe rol cinci cauze. Două dintre acestea sunt ale foștilor jucători de la Olimpia, Valter Heil și Bogdan Faur, cei care își cer restanțele de la clubul sătmărean. Olimpia are termen de soluționare până pe data de 8 august. Amintim că în această pauză de vară Heil a plecat la Kazinbarcika (Liga 2, Ungaria), iar Faur va juca pentru Unirea Tășnad în Liga 3.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img