Peste 30 de copii prezenți la o selecție organizată la Decebal

decebal

Câștigătoarea Cupei României , faza județeană, Luceafărul Decebal încearcă din acest sezon să pună o mai mare bază și pe formarea unor grupe de copii și juniori.

Cum în localitate a fost inaugurat un teren sintetic, conducerea a profitat și a încercat să adune la o primă acțiune copiii din localitate și doritorii din zonă.

Iar la prima strigare a cuplului Iuhas –Potra au venit peste 30 de copii cu care cei de la Luceafărul speră să înceapă munca de formare a grupelor de juniori.

”E un proiect pe care îl vrem implementat la Decebal . Cu grupe de copii și cu juniori care să aibă condiții de pregătire și să facă pasul la echipa mare. Avem condiții deosebite și sperăm ca în timp să adunăm cât mai mulți tineri doritori de mișcare și de fotbal” spune Cosmin Iuhas , managerul proiectului de la Decebal.

Legat de echipa de seniori, aceasta se va reuni în această săptămână sub comanda unui nou antrenor.

Cristi Popa s-a despărțit de Luceafărul la finalul sezonului trecut iar favorit să-i ia locul e Andrei Estinca fost tehnician la Recolta Dorolț.

Luceafărul Decebal va juca și prima supercupă din istoria AJF Satu Mare. Câștigătoarea fazei județene a Cupei României va întâlni campioana din elite, Unirea Tășnad, pe 20 august la Carei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...