More


  Portarul Rareș Pop, tot mai aproape de U Cluj

  - Advertisement -

  rares pop

  Promovată în Liga a 3-a în această vară, U Cluj Napoca își continuă acțiunile de selecție.

  Sunt testați zeci de copii și juniori din zona Ardealului , și nu numai, iar sub privirile fostului internațional Ioan Ovidiu Sabău, cel care coordonează noul proiect U Cluj, ”șepcile roșii” speră să strângă tot ce e mai bun din zonă pentru a-și asigura viitorul și la seniori.

  Vineri a avut loc un al doilea trial , cu peste 30 de juniori în probe. Printre ei și portarul sătmărean Rareș Pop. Acesta a trecut de o primă testare și speră că nu a dezamăgit la acțiunea de vineri.

  ” Pe plan personal spun ca a fost un trial reusit, am avut o prestatie buna, cu mici ezitari, dar per total bine. Acum urmeaza sa fac cantonamentul cu Olimpia,in Grecia dupa aceea ma voi prezenta la Cluj si voi trage tare pentru viitorul meu.Doresc sa multumesc familiei prietenilor si antrenorilor care ma sustin tot timpul !” ne-a spus Rareș, care crede în șansa lui de a ajunge să apere poarta celor de la …U!

  Jucătorii au fost urmăriţi de pe margine de Ioan Ovidiu Sabău (manager sportiv “U” Cluj), Mircea Cojocaru (şef la centrul de copii şi juniori al clubului), Călin Sălăgean (antrenor la centrul de copii şi juniori), Septimiu Ormenişan (antrenor la UBB), Marius Popescu (antrenor la echipa de seniori a Universităţii) şi Cosmin Irimieş (vicepreşedintele echipei).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img