More


  Pregătiri pentru cantonamentul de la Poiana Brașov

  - Advertisement -

  olimpia

  Olimpia pare a fi încă în căutări în ceea ce privește lotul de jucători cu care antrenorul Tibi Selymes va face pregătirea centralizată de la Poiana Brașov. Plecarea programată inițial pentru azi a fost amânată cu 24 de ore tocmai pentru ca tehnicienii galben-albaștrilor să poată ști sigur pe cine se vor putea baza în cantonament.

  Antrenorul Tibi Selymes a vorbit într-un interviu ce va fi difuzat în această seară la Nord Vest TV de la ora 20,45 despre motivele care l-au determinat să aleagă oferta Olimpiei și despre obiectivele pe care le are la Satu Mare.

  Interviul va fi difuzat în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă din această seară de la ora 20,45. La ultimul antrenamentul au fost prezenți Brata și Nemeș aceștia având șanse mari de a reveni la Olimpia. În schimb fundașul Valter Heil și-a încheiat contractul cu Olimpia și a ales se pare oferta celor de la ASA Târgu Mureș. Dintre stranierii aduși în probe săptămâna trecută doar Daouda a trecut testele și va fi cooptat în lot. Sunt discuții privind prelungirea contractului și cu atacantul Bogdan Faur.

  Munteanu spre Luceafărul, Miron în Spania?
  Olimpia a intrat pe fir după ce UTA Arad a anunțat că renunță la sătmărenii Dumitru Muntean și Bogdan Miron. Se pare însă că cei doi jucători au considerat prea mici ofertele galben-albaștrilor și s-au orientat spre alte părți. Se pare că Dumitru Muntean ar fi ales oferta celor de la Luceafărul Oradea, club pentru care a mai evoluat în carieră în vreme ce Bogdan Miron ar putea ajunge în Spania de unde fostul său antrenor de la UTA, Laurențiu Roșu, pare că are ceva oferte de la echipe din ligile 2 și 3.

  Cristi Popa secund la Olimpia
  Cristi Popa face parte din staff-ul lui Tibi Selymes și este alături de Daniel Florea, antrenor secund la Olimpia. Popa, care în primăvară a antrenat la Decebal unde a reușit să câștige cu Luceafărul faza județeană a Cupei României, pare acum tentat să renunțe la munca de la liga a 4-a elite și să se dedice exclusiv activității de la Olimpia.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img