More


  Prima înfrângere sub comanda lui Selymes

  - Advertisement -

  amical

  Olimpia a jucat prima partidă de verificare de la revenirea din cantonamentul de la Poiana Brașov. Galben-albaștrii au întâlnit miercuri seara la Debrecen formația locală, DVSC din prima ligă din Ungaria.

  Gazdele s-au impus la limită cu 1-0 prin golul marcat de Vidmar în minutul 42. Cei de la Debrecen au început cu o formulă de echipă formată din jucătorii ce nu au prins echipa sau au jucat mai puțin în prima etapă, de sâmbătă , cu Mezokovesd ( n.r. 1-2). Iar în repriza a doua au intrat pe rând juniorii de la grupa U19 a clubului.

  În schimb, Olimpia a început cu formula ce se conturează a fi de bază. Cu Dascălu în poartă, Achim , Hlinca, Munteanu, Brata- Tasic, Cocian, Demba, Lukacs- V.Pop, Mbwia. În partea a doua au intrat și restul jucătorilor din lotul deplasat în Ungaria.

  ”Nu pot fi mulțumit când pierdem, dar pentru momentul de pregătire în care suntem acum echipa s-a prezentat destul de bine. Mai avem multe de pus la punct până la startul campionatului, dar încet văd cum se conturează un grup bun, o echipă”, ne-a spus antrenorul Tibi Selymes.

  Olimpia va susține un nou meci amical , duminică, la Kisvarda, iar miercuri 26 iulie va disputa primul joc pe teren propriu în compania unui adversar din țara vecină.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img