Raliu VTM la Luna Șes, spectacol garantat!

Iubitorii sporturilor cu motor , și nu numai ei, sunt așteptați azi și mâine pe traseul minunat oferit de zona de la Luna Șes pentru cel mai așteptat eveniment automobilistic al anului din județ.

Sâmbătă și duminică pe traseul de la Luna Șes vor avea loc două etape din cadrul Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan.

Raliul e rezervat atât debutanților cât și avansaților, iar conform celor declarate de directorul de concurs, David Seletye, la competiție sunt așteptați peste 30 de concurenți.
”Nu vom avea 90 de participanți ca și la rally sprint pentru că aici regulile de siguranță pentru mașini sunt mai stricte. Dar avem deja peste 20 de înscriși iar până vineri seara cu siguranță lista va fi mai lungă”, a spus David Seletye luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

”Sâmbătă la ora 8 vom închide zona dar amenajăm sus parcare pentru cei care vor să urce înainte de competiție cu mașina. De asemenea, spectatorii vor avea acces dar doar pe jos. Așteptăm cât mai mulți sătmăreni pe micul nostru Transfăgărășan . Mai ales că și vremea se anunță a fi ideală pentru o ieșire în natură”, a precizat directorul ACR Satu Mare.

Prima etapă a Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan a avut loc în județul Dolj, iar organizatorii au decis ca următoarele două să se desfășoare la Luna Șes iar etapa a 4-a va fi pe Meseș în august.

De remarcat că atât sâmbătă cât și duminică circulaţia în zonă va fi redeschisă la ora 18. Iar după fiecare etapă la ora 17 va avea loc festivitatea de premiere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Ioana Bran: ”Am votat pentru amânarea a plății utilităților – apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV”

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, fost ministru al Tineretului și Sportului, a lucrat intens în aceste zile în comisii și ieri în...

REALITATE. A fost JALE ieri. 19 DECEDAȚI confirmați cu COVID-19 într-o singură zi

Ieri a fost o zi neagră pentru România, fiind consemnați 19 persoane decedate dintre cele infectate cu COVID-19. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane...

O nouă veste TRISTĂ în fotbalul sătmărean! Fostul portar și arbitru, FIRI CÂMPAN s-a stins la doar 50 de ani!

  Veștile triste par că nu se mai opresc în această săptămână, în fotbalul sătmărean. Mai întâi l-am pierdut pe fostul atacant  din anii 70-80...

Continuă dotarea spitalelor din județ! Container destinat suspecților de Coronavirus la Spitalul din Negrești Oaș!

Consiliul Județean continuă dotarea spitalelor din județul Satu Mare, pentru o bună funcționare pe perioada stării de urgență. Astăzi, în curtea Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș a...

Marcel Ciolacu lansează un APEL către toți ROMÂNII: ”Un produs românesc CUMPĂRAT = un loc de muncă SALVAT!”

  Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un apel către toți românii ca în actualul context actual și cel care va urma să încerce să...