Răzvan Prodan, oficial la CSA Steaua

steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a prezentat, vineri, într-o conferință de presă, lotul echipei de fotbal și staff-ul tehnic și administrativ pentru sezonul 2017-2018.

De remarcat ca in lot se afla si satmareanul Razvan Prodan , fiul regretatului international Daniel Prodan.

Avându-l ca director tehnic pe Marius Lăcătuș și antrenor principal pe Ion Ion, formația de fotbal nou-înființată are un lot format din 23 de jucători cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani: portari — Claudiu Chiș, Andrei Voican, Mihai Horia Iancu; fundași — Mihai Butoi, Claudiu Zamfirescu, Ștefan Pădurețu, Răzvan Prodan, Bogdan Sitaru, Sergiu Chirilă, Eduard Radu, Andrei Grigore; mijlocași — Roberto Chivu, Alin Predescu, Mihai Lolescu, Adrian Dorobanțu, Cadolar Curt, Adrian Vâlcea, Alin Turbatu, Andrei Pătrănoiu, Gabriel Peptănuș, Junior Măcriș; atacanți — Alexandru Izvoranu, Cătălin Mirea.

Managerul secției de fotbal va fi Cristian Negoe, director sportiv Ștefan Iovan, antrenor secund Vasile Aelenei, iar antrenor cu portarii Gabriel Ion.

Formația militară, care și-a început pregătirea în urmă cu aproximativ o săptămână, va disputa prima partidă amicală, duminică, de la ora 10,30, în Complexul Sportiv Steaua din Bulevardul Ghencea cu formația Comprest.

Clubul Sportiv al Armatei și-a înființat la sfârșitul anului 2016 o echipă de fotbal, iar fostul internațional Marius Lăcătuș a fost numit antrenor-coordonator (director tehnic). Echipa CSA Steaua va fi înscrisă în Liga a IV-a sau a V-a începând cu sezonul competițional 2017-2018 și are ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020.

Înființarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și gruparea din Liga I, FC Steaua București, în urma căruia clubul finanțat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii “Steaua București” și a fost obligat să își schimbe denumirea în FCSB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...